Flexleasing


Hvis du overvejer at i hente et køretøj fra udlandet, kan der være store fordele i at flexlease bilen i stedet for at betale den fulde registreringsafgift. Det kan som regel bedst betale sig, hvis bilen samlet koster over 250.000 kr.

Fordelen ved flexleasing er mange – læs mere i vores blogtekst her.

Her på siden kan du bestille et tilbud på flexleasing. Vi kan vejlede dig i processen. Hvis du allerede har fået en forhåndsvurdering fra QuickImport, er det gratis at få en beregning på flexleasing.

Du kan betale med følgende kort:

Indtast dine informationer
  • Indtast dit Quick ID som du fik ved din vurdering.
  • Skal være i formatet: dd-mm-åååå Eksempel: 10-03-2001
  • Leasing information

  • F.eks. 10031981
  • Indtast en gyldig e-mail, da vi sender forhåndsvurderingen til dig på denne adresse.
  • Vi skal bruge et telefonnummer vi kan kontakte dig på, i tilfælde af, at vi skal bruge yderligere informationer vedrørende din forhåndsvurdering.

Hvad er flexleasing, og hvordan virker det?

Hvis du overvejer at købe en brugt bil i Tyskland eller andet EU-land, skal du også overveje om du skal betale den fulde afgift eller flexlease bilen i stedet.

Flexleasing er en udbredt form for leasing, hvor du sælger bilen til leasingselskabet, og derefter leaser den i en periode med danske nummerplader. Fordelen ligger i, at et leasingselskab i Danmark ikke skal betale fuld registreringsafgift, men derimod en såkaldt forholdsmæssig registreringsafgift for den periode, hvor bilen har danske nummerplader på.

Fordelen ligger altså i, at man ikke tager det samme store værditab, som hvis man havde betalt fuld registreringsafgift, og blev nødt til at sælge bilen igen. I flexleasing hæfter man typisk for bilens værdi uden afgift, men altså ikke for registreringsafgiften, og dermed heller ikke for værditabet af registreringsafgiften.

Hvornår skal du vælge flexleasing?

Det første spørgsmål, som du skal stille dig selv er hvor langt dit sigt er. Det vil sige, hvor lang tid du forventer at eje bilen, som du importerer fra f.eks. Tyskland. Hvis svaret er mere end 4 år, skal du højst sandsynligt betale den fulde registreringsafgift. Hvis du derimod er i tvivl om du får lyst eller behov til at skifte bil indenfor nogle få år, er flexleasing en god måde at begrænse risikoen for værditab på.

Leasingselskabet betaler en procentafgift til SKAT for at få danske nummerplader på. Den årlige afgift, som leasingselskabet betaler, er 6% af registreringsafgiften + en rente til SKAT, hvis køretøjet er ældre end 4 år. Dette kan godt betale sig, da mange brugte biler over 3-4 år ofte taber mere i værdi end der betales til SKAT.

Hos QuickImport kan du få hjælp til at flexlease din næste bil. Vi kan både beregne den korrekte registreringsafgift, og vi kan lave et tilbud til dig på flexleasing. Vi samarbejder med flere store danske leasingselskaber.